Söndag 16/4 SEANS

Synnöve har gästat Spiran flera gånger tidigare och vi hälsar henne varmt välkommen åter till oss!

 

Redan som barn kände hon att det fanns något utöver det vi ser med våra ögon och kan ta på med våra händer. Intuitionen utvecklades under uppväxttiden och har varit till nytta under hela livet.

Synnöve tar emot klienter för mediala konsultationer, har utvecklingscirklar och utbildning i spiritualistisk healing och Reikiutbildning samt kurser i transhealing.

Synnöve: ”Man blir aldrig färdigutbildad som medium, det finns alltid något mer att lära sig. Jag menar att seanser och all medial konsultation är experiment där kärlek och värme blandas med humor”.

Hon länkar budskap från andevärlden, beskriver personen och kännetecken, för att mottagaren ska känna igen vem som kommer. Hon kan eventuellt ha med tarotkort och ge budskap genom direktkontakt till mottagaren, för att visa skillnad på hur man kan arbeta medialt.

Hemsida: www.synne.se och Facebook under namnet: medium och healer Synnöve Serrander


Varmt välkomna till Fontänen Vagnhallen, Västra vägen 32, Linköping!

Kassan öppen kl. 14.00-14.40. Ingen förbokning.

Entré: 100 kr medlemmar, 200 kr ej medlemmar. Swish/QR-kod finns.

Om du aldrig varit på seans, ber vi att du kommer kl. 14.15-14.30 för information.

P-platser finns i parkeringshuset Akilles alldeles bredvid. Gratis parkering söndagar kl. 11-17.


Fika serveras efter träffen och under 2023 bjuder föreningen sina medlemmar på fika. Biljett får du vid entrén, som sedan ska lämnas vid cafeterian. Icke medlemmar betalar 20 kr för fikat och får också biljett som ska lämnas vid cafeterian.


Om mediet/föredragshållaren får förhinder försöker vi alltid hitta ersättare. Meddelande om ändring läggs in på Hemsidan, Spirans Facebooksida samt till de mail-adresser som vi har.

Meddela gärna din mail-adress om vi inte har den, så kan vi ge den information vi behöver få ut.