Söndag 19/2 FÖREDRAG

Söndag 19/2 kl. 14.45 

FÖREDRAG med 

Clas Svahn, Stockholm

Clas har gästat Spiran tidigare och pratat om UFO i Sverige, som varit mycket uppskattat. Nu har han ny information om detta ämne och bakar ihop det med människors möten med det okända.


”Stridspiloternas ufojakter och

vanliga människors möten med det okända”


Clas kommer att berätta om hur den amerikanska militären och kongressens politiker plötsligt börjat ta ufogåtan på allvar. Ett särskilt kontor har inrättats inom Pentagon som enbart ska ägna sig åt att undersöka observationer gjorda av flottans och flygvapnets piloter samt annan militär personal. Clas har pratat med piloter som mött föremål i luften.

Han kommer också att berätta om människors möten med märkliga varelser och om hur världens största ufo-arkiv (i Norrköping) inte bara inspirerat till den nya storfilmen ”UFO Sweden” utan också hur arkivets samlingar växer med allt från uforapporter till paranormala fenomen.


Varmt välkomna till Fontänen Vagnhallen, Västra vägen 32, Linköping!

Kassan öppen kl. 14.00-14.40. Ingen förbokning.

Entré: 100 kr medlemmar, 200 kr ej medlemmar. Swish/QR-kod finns.

OBS! P-platser finns i parkeringshuset Akilles alldeles bredvid. Gratis parkering söndagar kl. 11-17.


Fika serveras efter träffen och under 2023 bjuder föreningen sina medlemmar på fika. Biljett får du vid entrén, som sedan ska lämnas vid cafeterian.

Icke medlemmar betalar 20 kr för fikat och får också biljett att lämna vid cafeterian.


Om mediet/föredragshållaren får förhinder försöker vi alltid hitta ersättare. Meddelande om ändring läggs in på Hemsidan, Spirans Facebooksida samt till de mail-adresser som vi har.

Meddela gärna din mail-adress om vi inte har den, så kan vi ge den information vi behöver få ut.