Söndag 7/5 SEANS

Fia gästar föreningen för första gången och vi hälsar henne varmt välkommen till oss!

Efter seansen drar Fia några tarotkort och lämnar budskap till några som inte fått något under seansen.

 

Fias medialitet är ärvd sen många generationer tillbaka i hennes norrländska släktled. Hon har haft många tunga och tuffa kamper i sitt liv och därför fått mycket erfarenhet därifrån.

Hennes arbetssätt är symbolik – andevärlden ger olika symboler, bilder, tecken som hon skickar ut till besökarna. Det låter galet, men de hittar alltid rätt, vilket är det viktigaste.

Hon är en ödmjuk person, men när hon kopplar upp sig, så är hon bestämd, lite tuff och går rakt in i besökarens kärna. Det kan kännas lite obekvämt, men det får personen att inse allvaret och hjälpen framåt. Även om hon kan vara lite vass, så är hon ärlig och att jobba ärligt är det viktigaste för Fia.


Varmt välkomna till Fontänen Vagnhallen, Västra vägen 32, Linköping!

Kassan öppen kl. 14.00-14.40. Ingen förbokning.

Entré: 100 kr medlemmar, 200 kr ej medlemmar. Swish/QR-kod finns.

Om du aldrig varit på seans, ber vi att du kommer kl. 14.15-14.30 för information.

P-platser finns i parkeringshuset Akilles alldeles bredvid. Gratis parkering söndagar kl. 11-17.


Fika serveras efter träffen och under 2023 bjuder föreningen sina medlemmar på fika. Biljett får du vid entrén, som sedan ska lämnas vid cafeterian. Icke medlemmar betalar 20 kr för fikat och får också biljett som ska lämnas vid cafeterian.


Om mediet/föredragshållaren får förhinder försöker vi alltid hitta ersättare. Meddelande om ändring läggs in på Hemsidan, Spirans Facebooksida samt till de mail-adresser som vi har.

Meddela gärna din mail-adress om vi inte har den, så kan vi ge den information vi behöver få ut.